Hjem Webside Heklekurs Facebook Instagram Epla Linker Om meg

Kategori: WIP - Prosjekter jeg holder på med

HEKLEDE GRYTEKLUTER MED HODESKALLER

Så var jeg her igjen, det er visst blitt en stund siden jeg postet noe her inne :)

Jeg fikk en forespørsel fra en som gjerne ville ha grytekluter med hodeskaller på. Jeg elsker skulls, så dette synes jeg var en super idé :D Etter litt frem og tilbake, ut i fra ønskene til han som skal ha dem, ble dette resultatet så langt. Mønsteret vil bli lagt ut for salg når jeg har renskrevet det. 

Copyright © Designet av meg: HELdesign - H.E.Lygre
Vil du lære å hekle? Gå inn på hjemmesiden min, der finner du videoer av grunnmaskene og etterhvert vil det også komme spesialmasker, små prosjekter og eventuelle ønsker folk kommer med. Ta kontakt om det er noe du lurer på :)


 xoxo,

Hege :))  
Heklekurs

 

WIP - HEKLET KJOLE

Jeg holder på å hekle/sy meg en kjole som jeg egentlig skulle brukt i et bryllup den 30. juni. Men ettersom jeg stadig endrer mening om hvordan jeg vil at kjolen skal se ut, et evig problem når du lager ditt eget mønster, så ville jeg ikke gjøre den ferdig bare for å få den ferdig. Ettersom jeg har brukt så mye tid på den vil jeg ha den akkurat slik jeg (til slutt) ønsker at den skal bli!

Jeg har heklet over 100 forskjellige deler, men hvor mange av dem jeg kommer til å bruke vet jeg ikke enda. Foreløpig er toppen ferdig, jeg har sydd bysten av en gammel topp/kjole jeg aldri brukte, og så har jeg heklet oppå den sydde delen.

Det er selve skjørtet jeg ikke klarer å bestemme meg helt for,  jeg vingler frem og tilbake mellom figurformet og flagrende, eller noe midt i mellom. Valgets kvaler, kommer nok frem til noe til slutt :)

Mønster laget av meg: HELdesign - Hege Espeland Lygre
xoxo,
Hege:))

HEKLET PLAYBOYPUTE

Holder på med en Playboypute som en av brødrene mine har ønsket seg. Tar litt tid, men den skal vel bli ferdig til slutt :)

Mønster laget av meg: HELdesign - Hege Espeland Lygre


Tegnet opp mønsteret på to A4 ruteark som jeg tapet sammen
xoxo,
Hege:))

WIP - HEKLET 17-MAI SLØYFE

Himmelen var blå og solen strålte i Bergen i dag, så jeg tok med meg heklenål og tråd og satte meg ut i solen ett par timer. Endelig har våren kommet til oss også:)

Jeg skulle lage et mønster til en 17-mai sløyfe, og endte opp med 4 forskjellige. De er nesten ferdigheklet, nå gjenstår det å renskrive oppskriftene, så om ett par dager regner jeg med at oppskriftene ligger klar på Epla-butikken min :)

Rødt, hvitt og blått...


xoxo,
Hege:))


leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger

bloglovin


Facebook

EtsyArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits