Hjem Webside Heklekurs Facebook Instagram Epla Linker Om meg

Arkiv måned: januar 2014

UKENS HEKLEPROSJEKTER - Uke 1

30.01.2014 @ 15:45 i Ukens Hekleprosjekter 2 kommentarer

For noen få dager siden oppdaget jeg et fenomen som heter Link Parties. Frem til det hadde jeg ikke en gang hørt ordet, men etter å ha sjekket litt rundt må jeg si at det virker veldig bra.

Gjennom link parties får du sjansen til å dele din blogg med andre bloggere, og du får muligheten til å oppdage nye blogger som du kanskje ikke hadde funnet uten. En vinn-vinn situasjon!Jeg kommer til å linke den engelske heklebloggen min opp mot disse link party bloggene, den norske ser jeg ingen vits i å linke opp ettersom de andre bloggene er på engelsk. Planen (merk planen) er å prøve å ha et regelmessig blogginnlegg hver onsdag hvor jeg har en oppdatering over hvilke prosjekter jeg har jobbet med den siste uken. Det engelske innlegget blir da med på diverse onsdags link parties, mens den norske bare blir et jevnlig innslag. Håper jeg i hvertfall :) 

Men hvem vet, dersom jeg får nyss om norske link parties kan det jo hende at disse innleggene kan linkes opp også. Eller kanskje jeg starter mitt eget link party på norsk en dag, hvor andre norske bloggere kan linke sine innlegg opp. Vi får se :)
heklet-pute-crochetbyhege


Den siste uken har jeg jobbet med tre forskjellige prosjekter. Jeg startet på en svart og hvit heklet pute i chevron-mønster, men jeg har satt den på hold for jeg tror kanskje at jeg heller vil ha den i andre farger.

Så ble jeg invitert med på en Mini-Cal (Crochet-A-Long) på en gruppe som heter Crochet Along on Google+. En Crochet-A-Long er når flere mennesker hekler etter den samme oppskriften, de fleste har nok hørt om det før. Det resulterte i hvertfall i et heklet pannebånd. Klikk på linken dersom du vil se flere bilder. 


heklet-pannebånd-crochetbyhege

heklet-pannebånd-crochetbyhege

Pannebåndet var egentlig bare et lite sideprosjekt fra hovedprosjektet mitt denne uken, nemlig et heklet teppe. Jeg trenger et nytt heklepledd til sofaen min, og jeg fant en fin oppskrift på Yarnspirations som jeg likte veldig godt. Jeg elsker fargene og gleder meg til det blir ferdig.
heklet-teppe-pledd-crochetbyhege

Så det var altså mine hekleprosjekter den siste uken. Hva har du hatt på din heklenål? Eller strikkepinner? :)

xoxo,
Hege :)
www.HELdesign.com

HEKLET PANNEBÅND

29.01.2014 @ 12:48 i Crochet-A-Long (CAL) 0 kommentarer

I går kveld lagde jeg et heklet pannebånd etter å ha blitt invitert med på en Crochet-a-Long (CAL). Forleden dag ble jeg medlem av en gruppe som heter Crochet Along on Google+ og det var der jeg fikk invitasjonen. Jeg tenkte det kunne være et fint, lite sideprosjekt til det heklede teppet som jeg holder på med, så jeg fant noe restetråd og satte i gang. 

 

Jeg lagde ikke pannebåndet mitt helt likt som pannebåndet i CAL´en (høres rart ut, men er så langt å skrive Crochet-a-Long´en hver gang), jeg ville ha det litt annerledes. Jeg heklet også en annen blomst, en mindre enn den de brukte i CAL´en. Jeg skrev ned oppskriften mens jeg heklet, og kommer til å poste den på oppskriftsbloggen min neste uke. Jeg skulle gjerne gjort det tidligere, men jeg skal reise vekk i helgen og har mye som skal gjøres før det, så jeg får dessverre ikke tid. Men tidlig neste uke skal jeg renskrive notatene mine (og heldigvis tok jeg steg-for-steg bilder av prosessen i går kveld) og da kan du hekle ditt eget pannebånd om du vil. Eller du kan gå inn og hekle det pannebåndet som opprinnelig var i CAL´en.

Her er litt flere bilder, jeg skal ta bedre bilder av det ferdige pannebåndet til oppskriften. 

 

 
 

Crochet-a-Long´s er gøy! Jeg ble også nylig med på en annen CAL, jeg skal fortelle mer om den en annen gang.

Ha en fin dag!

 

xoxo,

 

Hege :) 

 

 

ENGELSK HEKLEBLOGG

28.01.2014 @ 18:00 i Annet 0 kommentarer2013 var ikke akkurat et aktivt år her på heklebloggen min, men dette har jeg planer om å endre på i 2014.

For noen få dager siden startet jeg også en engelsk hekleblogg siden jeg ønsker å dele min lidenskap for hekling litt lengre enn til Norges landegrenser. Og siden ikke mange utenfor Norge forstår norsk (duh) måtte det bli en ekstra blogg. Jeg hadde en engelsk hekleblogg tidligere, men den ble veldig lite brukt, og ettersom jeg også startet en Google+ konto for noen få dager siden, måtte jeg starte den engelske heklebloggen på ny for å kunne linke den opp til Google+, for den forrige bloggen var på den gamle Google-kontoen min. 

Over de neste par ukene kommer jeg mest til å jobbe med å oppdatere den engelske heklebloggen min med innlegg jeg allerede har postet her, og når jeg så har fått alle over på den også vil jeg deretter oppdatere de to bloggene parallellt. Det enkleste hadde nok vært å bare hatt den engelske, men selv om nordmenn flest er gode i engelsk, så er det ikke alle som er like kjente med heklebegrep på engelsk, så derfor kommer jeg til å kjøre begge to. 

Som noen av dere har fått med dere så har jeg opprettet en oppskriftsblogg på hjemmesiden min med gratis hekleoppskrifter. Jeg kommer muligens til å flytte dem hit, for å gjøre ting litt enklere for meg selv (det er jaggu mye arbeid i å oppdatere alle disse sosiale mediene, særlig når de er spredd flere steder), men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Uansett blir oppskriftene postet med bilder her og link videre til selve oppskriften.

Ønsker dere alle sammen en fin dag videre :)

xoxo,
Hege :)  


leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger

bloglovin


Facebook

EtsyArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits