Hjem Webside Heklekurs Facebook Instagram Epla Linker Om meg

Kategori: Annet

ENGELSK HEKLEBLOGG

28.01.2014 @ 18:00 i Annet 0 kommentarer2013 var ikke akkurat et aktivt år her på heklebloggen min, men dette har jeg planer om å endre på i 2014.

For noen få dager siden startet jeg også en engelsk hekleblogg siden jeg ønsker å dele min lidenskap for hekling litt lengre enn til Norges landegrenser. Og siden ikke mange utenfor Norge forstår norsk (duh) måtte det bli en ekstra blogg. Jeg hadde en engelsk hekleblogg tidligere, men den ble veldig lite brukt, og ettersom jeg også startet en Google+ konto for noen få dager siden, måtte jeg starte den engelske heklebloggen på ny for å kunne linke den opp til Google+, for den forrige bloggen var på den gamle Google-kontoen min. 

Over de neste par ukene kommer jeg mest til å jobbe med å oppdatere den engelske heklebloggen min med innlegg jeg allerede har postet her, og når jeg så har fått alle over på den også vil jeg deretter oppdatere de to bloggene parallellt. Det enkleste hadde nok vært å bare hatt den engelske, men selv om nordmenn flest er gode i engelsk, så er det ikke alle som er like kjente med heklebegrep på engelsk, så derfor kommer jeg til å kjøre begge to. 

Som noen av dere har fått med dere så har jeg opprettet en oppskriftsblogg på hjemmesiden min med gratis hekleoppskrifter. Jeg kommer muligens til å flytte dem hit, for å gjøre ting litt enklere for meg selv (det er jaggu mye arbeid i å oppdatere alle disse sosiale mediene, særlig når de er spredd flere steder), men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Uansett blir oppskriftene postet med bilder her og link videre til selve oppskriften.

Ønsker dere alle sammen en fin dag videre :)

xoxo,
Hege :)  

Design - og Redesignlærer

11.06.2012 @ 14:29 i Annet 2 kommentarer

Som jeg tror jeg har nevnt tidligere, så har jeg mitt eget firma hvor jeg jobber som illustratør, kunstner og designer, og utenom dette jobber jeg som elevassistent på en ungdomsskole her i Bergen.

Til høsten blir det innført valgfag på 8.trinn, og ett av fagene er Design og Redesign, og i går fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg stillingen som lærer for dette valgfaget. Og svaret mitt er det vel ingen som tviler på!! :D

Jeg har allerede begynt å planlegge, og gleder meg kjempemasse!! Vet ikke hvem som kommer til å være mest engasjert, læreren eller elevene, hehe:P

Ønsker alle en super uke:D

xoxo,
Hege:))

FACEBOOK SIDE

07.04.2012 @ 20:08 i Annet 0 kommentarer

 

Har laget meg en facebook side hvor jeg kommer til å oppdatere med blogginnlegg, bilder o.l.

Blir kjempeglad om du kommer innom og liker siden min:))

xoxo,
Hege:))

Stikkord:

leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger

bloglovin


Facebook

EtsyArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits