Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hjem Webside Heklekurs Facebook Instagram Epla Linker Om meg

UKENS HEKLEPROSJEKTER - Uke 1

30.01.2014 @ 15:45 i Ukens Hekleprosjekter 2 kommentarer

For noen få dager siden oppdaget jeg et fenomen som heter Link Parties. Frem til det hadde jeg ikke en gang hørt ordet, men etter å ha sjekket litt rundt må jeg si at det virker veldig bra.

Gjennom link parties får du sjansen til å dele din blogg med andre bloggere, og du får muligheten til å oppdage nye blogger som du kanskje ikke hadde funnet uten. En vinn-vinn situasjon!Jeg kommer til å linke den engelske heklebloggen min opp mot disse link party bloggene, den norske ser jeg ingen vits i å linke opp ettersom de andre bloggene er på engelsk. Planen (merk planen) er å prøve å ha et regelmessig blogginnlegg hver onsdag hvor jeg har en oppdatering over hvilke prosjekter jeg har jobbet med den siste uken. Det engelske innlegget blir da med på diverse onsdags link parties, mens den norske bare blir et jevnlig innslag. Håper jeg i hvertfall :) 

Men hvem vet, dersom jeg får nyss om norske link parties kan det jo hende at disse innleggene kan linkes opp også. Eller kanskje jeg starter mitt eget link party på norsk en dag, hvor andre norske bloggere kan linke sine innlegg opp. Vi får se :)
heklet-pute-crochetbyhege


Den siste uken har jeg jobbet med tre forskjellige prosjekter. Jeg startet på en svart og hvit heklet pute i chevron-mønster, men jeg har satt den på hold for jeg tror kanskje at jeg heller vil ha den i andre farger.

Så ble jeg invitert med på en Mini-Cal (Crochet-A-Long) på en gruppe som heter Crochet Along on Google+. En Crochet-A-Long er når flere mennesker hekler etter den samme oppskriften, de fleste har nok hørt om det før. Det resulterte i hvertfall i et heklet pannebånd. Klikk på linken dersom du vil se flere bilder. 


heklet-pannebånd-crochetbyhege

heklet-pannebånd-crochetbyhege

Pannebåndet var egentlig bare et lite sideprosjekt fra hovedprosjektet mitt denne uken, nemlig et heklet teppe. Jeg trenger et nytt heklepledd til sofaen min, og jeg fant en fin oppskrift på Yarnspirations som jeg likte veldig godt. Jeg elsker fargene og gleder meg til det blir ferdig.
heklet-teppe-pledd-crochetbyhege

Så det var altså mine hekleprosjekter den siste uken. Hva har du hatt på din heklenål? Eller strikkepinner? :)

xoxo,
Hege :)
www.HELdesign.com


Tegnebloggen min
2 kommentarer

Postet av: Kristine

Jeg liker ikke så godt å hekle i hvitt&svart, men det blir jo pent. Mamma ønsker seg en duk i hvitt (selsagt).Da må jeg jo prøve. Da hun har bursdag i neste mnd.har jeg litt press på mg. Men jeg har også flere prosjekter på gang. Luer og skjerfet du har oversatt=). Ha en fin dag og uke!
Dato: 03.02.2014 Tid: 15:13 URL:

Postet av: Crochet By Hege - HELdesign - Hege Espeland Lygre

Kristine: Er ikke så ofte jeg gjør det jeg heller, men i blant så er det gøy med svart/hvitt kontrasten :) Vet hvordan det er å ha flere prosjekter på gang, det er ikke helt lett :) Skjerfet jeg har oversatt? Du mener reveskjerfet? Det er ikke oversatt, det er min egen oppskrift :) Ha en riktig fin kveld og en fin uke du også! Lykke til med duken til din mor! :)))
Dato: 05.02.2014 Tid: 22:02 URL: http://heldesign.blogg.no/

Skriv en ny kommentar


leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger

bloglovin


Facebook

EtsyArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits