Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hjem Webside Heklekurs Facebook Instagram Epla Linker Om meg

ENGELSK HEKLEBLOGG

28.01.2014 @ 18:00 i Annet 0 kommentarer2013 var ikke akkurat et aktivt år her på heklebloggen min, men dette har jeg planer om å endre på i 2014.

For noen få dager siden startet jeg også en engelsk hekleblogg siden jeg ønsker å dele min lidenskap for hekling litt lengre enn til Norges landegrenser. Og siden ikke mange utenfor Norge forstår norsk (duh) måtte det bli en ekstra blogg. Jeg hadde en engelsk hekleblogg tidligere, men den ble veldig lite brukt, og ettersom jeg også startet en Google+ konto for noen få dager siden, måtte jeg starte den engelske heklebloggen på ny for å kunne linke den opp til Google+, for den forrige bloggen var på den gamle Google-kontoen min. 

Over de neste par ukene kommer jeg mest til å jobbe med å oppdatere den engelske heklebloggen min med innlegg jeg allerede har postet her, og når jeg så har fått alle over på den også vil jeg deretter oppdatere de to bloggene parallellt. Det enkleste hadde nok vært å bare hatt den engelske, men selv om nordmenn flest er gode i engelsk, så er det ikke alle som er like kjente med heklebegrep på engelsk, så derfor kommer jeg til å kjøre begge to. 

Som noen av dere har fått med dere så har jeg opprettet en oppskriftsblogg på hjemmesiden min med gratis hekleoppskrifter. Jeg kommer muligens til å flytte dem hit, for å gjøre ting litt enklere for meg selv (det er jaggu mye arbeid i å oppdatere alle disse sosiale mediene, særlig når de er spredd flere steder), men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Uansett blir oppskriftene postet med bilder her og link videre til selve oppskriften.

Ønsker dere alle sammen en fin dag videre :)

xoxo,
Hege :)  


Tegnebloggen min
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger

bloglovin


Facebook

EtsyArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits