Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hjem Webside Heklekurs Facebook Instagram Epla Linker Om meg

Om meg

05.04.2012 @ 20:19 i Om meg 0 kommentarer

 

Hei, og velkommen til min hekleblogg:)Jeg er en glad og kreativ jente fra Bømlo, som flyttet til Bergen på sensommeren i 2007. Her bor jeg fortsatt med min kjære sønn, Benjamin :)

Jeg driver mitt eget firma (HELdesign) hvor jeg jobber som illustratør, kunstner og designer.

Er også designer for babykolleksjonen ENGLATROLL, hvor du kan få kjøpt eventyrlige plagg til barn fra 0-5 år.

På dagtid jobber jeg som elevassistent på en ungdomsskole, her jobber jeg også som Design og Redesignlærer i valgfag på 8. og 9. trinn. Og tidligere har jeg jobbet litt som tatovør, så som dere skjønner holder jeg meg stort sett innenfor det kreative feltet :)

Tegning og hekling er mine to største lidenskaper, og fingrene mine klør dersom jeg ikke får brukt dem til å skape ting. Det går sjelden en dag uten at jeg holder på med ett eller annet prosjekt, og jeg har alltid flere prosjekter på gang samtidig. Helst skulle jeg hatt flere timer i døgnet:P

Jeg har tidligere lagt ut hekleprosjektene mine på tegnebloggen min, men har nå bestemt meg for at jeg vil separere tegningen og heklingen slik at jeg får en ren tegneblogg og en ren hekleblogg.

Jeg har også laget meg en Facebook-profil hvor oppdaterer med blogginnlegg og bilder, og en Instagram-profil.~ Hekta på hekling ~


Jeg plukket opp min første heklenål i 2001, og det ble umiddelbart en lidenskap!! :)
Jeg gikk da gravid, og dagene var veldig lange, så jeg fant frem en hobbybok og begynte å lære meg selv å hekle. Etter å ha prøvd ut noen oppskrifter fra en bok jeg lånte på biblioteket begynte jeg å prøve meg på mine egne. Jeg har alltid vært en person som skal lære alt nå, og helst i går, så små steg vet jeg ikke hva er:P

Det har blitt heklet utallige prosjekter siden den gang, og den siste tiden har jeg begynt å planlegge en serie med hekleoppskrifter som jeg skal dele inn i temahefter. Mer info kommer etterhvert!

Jeg elsker å lære fra meg hekling, så jeg har et heklekurs i halvåret her i Bergen, som går over 9 uker. I tillegg har jeg opprettet en YouTube-kanal hvor jeg har lagt ut instruksjonsvideoer for folk som har lyst til å lære seg å hekle. Foreløpig er det bare grunnleggende videoer som ligger der, men kanalen min skal etterhvert inneholde forskjellige videoer, alt fra nybegynnervideoer til mer avanserte masker og prosjekter. Videoene vil bli laget både på norsk og på engelsk. Dette er et prosjekt som tar litt tid, ettersom redigering og filming er en prosess i seg selv som er helt ny for meg, så vær tålmodig:)

Jeg har også laget meg nettbutikker på Epla og Etsy, og på hjemmesiden min
Her kommer jeg til å legge ut hekleoppskrifter for salg, norske versjoner på Epla og engelske versjoner på Etsy. Jeg kommer også til å legge ut ferdige heklede produkter i blant.

Heklehjelpen
Lurer du på noe eller trenger du hjelp med ett mønster (mitt eller andre sitt) kan du ta kontakt på hege@heldesign.com så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan. På kategorien Heklehjelpen kommer jeg til å svare på eventuelle spørsmål og problemer folk måtte ha.

Håper du hadde ett hyggelig besøk på bloggen min, kom gjerne tilbake:)

xoxo,
Hege:)


Tegnebloggen min
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


leser denne bloggen nå

Kategorier

Linker


Norske blogger

bloglovin


Facebook

EtsyArkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design

Laget av Lisa
hits